logo

logo

Portrætfotografering med bøgen i fuldt flor

Maj er efter min mening en af årets smukkeste måneder. Bøgen springer ud, alting får glød og det er som om der med et trylleslag bliver tilført magi i alt det visne og grå. Vi søger ud i solen, får farve i kinderne og liv i øjnene.

Det er ikke tilfældigt at jeg har valgt at lave et godt tilbud til dig på et professionelt businessportræt i hele maj måned 2019. Mere om det længere nede i indlægget.

Forleden var jeg booket til et businessportræt af Mona Juul.

Mona er politiker, og stiller op til næste folketingsvalg for det Konservative Folkeparti. Hun har derfor brug for ret mange portrætbilleder som kan postes sammen med hendes opdateringer. Vi har tidligere lavet studiebilleder, men da Mona kæmper en brav kamp for naturen, var det vigtigt for hende også at have billeder som var taget dér. Vi mødtes i dyrehaven i Århus en af de sidste dage i april, og fik fanget Mona med glimt i øjet i det magiske lys der strømmede ind mellem bøgetræerne.

Stemningen under shootet var let og legende. Mona lod mig tillidsfuldt guide hende rundt, indtil lyset og posituren var i rette vinkel.

Vi sluttede med et par billeder ved vandet med den uendelige bro i baggrunden, og fik hermed 2  forskellige farve-scenarier frem.

Har du lige som Mona brug for nye billeder af dig selv, er det nu du skal slå til.

Tilbuddet gælder min mellempakke som normalt koster 3500 kr. excl. moms, men som i hele maj måned 2019 er sat ned til 3000 kr. excl. moms. Du får 2 forskellige opstillinger og i alt 5 billedbehandlede billeder som du kan bruge til lige hvad du har lyst til.

Eksempler på mine portrætter og mere om priserne på mine andre pakker kan du finde ved at trykke HER

Til sidst et par ord fra Mona, om hvordan hun oplevede vores samarbejde:

“Jeg er ikke så god til det der med at få taget fotos… Hverken selfies eller prof. Det er dels noget med, at jeg ikke går så meget op i det, og dels at jeg ikke rigtig ved, hvad jeg skal gøre foran kameraet. Stå, gå, smile og hvor pokker gør man af armene. Det er gået nogenlunde indtil nu med at få taget fotos hist og pist. Men nu stiller jeg op til Folketingsvalget, og så skal vælgerne jo se hvem jeg er. Derfor har jeg allieret mig med Birthe, som jeg føler mig tryg ved. Jeg slapper af sammen med Birthe. Både fordi det er hyggeligt, og fordi jeg ved at resultatet bliver godt. På trods af min modvilje formår Birthe nemlig at tage nogle super gode billeder af mig. Der rammer præcis det vi har talt om, og som jeg endda selv synes viser mig – ikke bare fra min bedste side – men allermest bare mig. Du skulle tage og prøve ?”

Tak til Stephanie Thien Trinh som har taget de fine backstagebilleder.