logo

logo

Om at gribe muligheder og skabe sin drømmearbejdsplads

På Mosevej 20 A i Risskov ligger Erhvervspark Risskov, og danner ramme for mit studie. Selvom jeg lige er flyttet og fået nyt studie, er adressen stadig den samme, men indgangen en anden.
Efter 3 gode år hvor jeg har siddet alene på 225 m2, fik jeg pludselig en ide som opstod da mine 2 søde naboer Camilla og Lene skulle flytte.
Jeg skulle et eller andet med deres lækre lokale på 260 m2, med port og masser af dagslys.
Når jeg får sådan en stærk guidning fra min intuition, er der ikke langt fra tanke til handling.
Jeg sagde ja tak til lokalet, og skulle derefter først til at finde ud af hvad det var jeg egentlig skulle med det!
Forskellige muligheder var i spil, men til sidst faldt alle brikkerne på plads, og 3 skønne kollegaer sagde ja til at indgå i min vilde ide om at lave et studiefælleskab. Og sådan opstod a5.
Med i fælleskabet kom:
Fotograf/ Fotojournalist Jesper Voldgaard
• tlf. 26815677 • Jespervoldgaard.com
Webshop / blogger Tina Dalbøge
• tlf. 40954292 • Kreahobshop.dk / Tinadalboge.dk
Forlægger Kirsten Aarup
• tlf. 20809400 • Unicorn.dk
alle 3 enmandsvirksomheder med ca 10 år på bagen.
a5-team-maj-167_jpeg
Der blev tegnet, målt op og tænkt så det knagede, for hvordan indretter man bedst et så stort lokale som ud over at være flot at se på, også skal kunne udfylde en hel masse funktioner. flyttedag-01
Den store flyttedag kom og da jeg havde fået bygget flere store ting op på det gamle studie, valgte jeg at få lavet et hul i væggen ind til det nye lokale i stedet for at skulle skille tingene ad. Det var den sjoveste og særeste flytning jeg nogensinde har været med til, en flytning hvor man ikke engang skulle have tingene ud af døren, men bare kunne køre dem ind ved siden af!

Sikke mange ting jeg havde fået samlet… Sjove baggrundsplader, rekvistitter, stole og grene, og selvfølgelig mit elskede træ.

Efter et par uger havde alle tingene fundet deres pladser, ligesom vi alle 4 også havde fundet os godt tilrette i de nye omgivelser.

Det skulle da fejres!

Som sagt så gjort. A5 åbnede officelt med et brag af en reception d. 26. august 2016 med ca 140 glade gæster der kom og smagte den hjemmebryggede flowerpower wheat a5 edition som Kirstens mand Søren havde brygget, de hjemmegrillede flæskesvær og den hjemmefangede ørred som Tinas mand Claus stod for, samt det lækre tapas som Things deli havde leveret. Vores dygtige musiker (og grafiker) Mark Dixon spillede så godt, at folk slet ikke havde lyst til at gå igen. Ja, faktisk var det midnat før de sidste gæster listede af, og der blev stille på Mosevej. Fantastisk start på et godt fælleskab.

Vi nærmer os 1. nov og har nu set at fælleskabet og indretningen fungerer perfekt.

Vi er derfor nu klar til at finde en 5. mand/kvinde hvis vi kan finde et godt match.

Huslejen er 2000 kr. ex moms for en kontorplads pr. måned, og der er fri parkering lige uden for døren.

Bliver du nysgerrig på dette, er du velkommen til at skrive til Birthe@vembyephoto.dk for nærmere info. Skriv lidt om dig selv, og hvad du lægger vægt på på din arbejdsplads.

Her er det endelige resultat af vores indretnings-samarbejde: