logo

logo

websitet, som blev til et nyt logo, som blev til en kage, som blev til en fest, som blev til….?

I morgen gør jeg det…I morgen…

Indrømmet, jeg har sådan nogle to do lister liggende med ting der skal gøres. De handler oftest om oprydning eller markedsføring.

I sommeren 2015 fik jeg besøg af min gode veninde Nina Krogh Simonsen ude på mit studie. Besøget strakte sig over flere måneder, og Nina skulle hjælpe mig med forskellige ting, måske endda få streget nogle af de der to do punkter ud på min lange liste…  Hvad jeg ikke vidste var at Nina havde lavet sin egen liste, med ting hun syntes jeg trængte til at få kigget på!

Min hjemmeside som blev lavet da jeg startede op med Vembyephoto i 2007, var løbende blevet renoveret, men set på med kritiske øjne var den ærlig talt blevet noget af en oldtidssag. Siden var hverken responsible eller funktionel, -og værst af alt: den viste ikke tydeligt hvad det var for nogle opgaver jeg kunne løse for mine kunder.

Alt det jeg havde lukket øjnene for, havde Nina set og da hun en morgen præsenterede mig for et oplæg til en ny stil til siden, måtte jeg jo lytte og være åben for forandring.

Men da Nina på sin kærlige ærlige måde også syntes at mit gamle logo trængte til fornyelse, skulle jeg godt nok lige trække vejret et par gange. Mit elskede logo, som indtil nu havde føltes så rigtigt?

Jeg smagte lidt på det i nogle dage..tiderne var skiftet, mine kundegrupper var blevet fornyet, -jeg selv havde jo også forandret mig en hel del siden jeg sprang ud som selvstændig, det måtte jeg jo indrømme.

Så jeg besluttede at gå all in på at friske mit brand op, nu skulle det være!

 

Processen omkring at finde det nye logo blev et længere kapitel som jeg vil springe let og elegant over i dette indlæg.

Men da min store søn Frederik en dag tilbød mig at komme med nogle forslag, og viste mig det stilrene nye logo, mens han forklarede mig at de to hjørner var tegnet for foto, da vidste jeg at vi var i mål.

Udover at lave logoet, sagde Frederik ja til at hjælpe mig med at bygge den nye side op. Frederik er en dygtig programmør, med en fed stil og nogle kreative ideer. Han går ikke på kompromis med halvnemme løsninger..

Men at opgaven ville komme til at kræve så meget af hans tid, havde han ikke helt regnet med. Du kan finde Frederiks firmaside her

Måneder gik. Nina og jeg meldte os på et SEO kursus hos RelationME som du kan finde her:  Vi kunne jo lige så godt bygge teksterne rigtigt op fra starten, så siden var til at finde også for dem der ikke kender mig.

Hundredevis af billeder skulle findes frem og navngives på den helt rigtige måde, tekster skulle skrives og rettes og SEO tjekkes. Layoutet blev sat på prøve, og tilpasset igen og igen.

Og pludselig en dag var alle detaljerne på plads, og jeg kunne slippe min nye baby ud i den virtuellle verden.

Så var der kun alt det fysiske materiale tilbage..: foldere, visitkort, skilte, billogoer mm. Og jeg var da også nødt til at få lavet et nyt portræt til både hjemmeside og visitkort.

Min gode ven fotograf og grafiker Kasper Hornbæk som du kan finde her, tog sig af alt hvad der hed opsætning.

Min dygtige veninde frisør og makeupartist Camilla Damgaard påtog sig opgaven at gøre mig lækker og fotoklar, hende kan du finde her

Min mellemste søn Jeppe portrætterede mig og lavede en ny video om studiet, -det følger jo også med når man får nye skilte på døren! Den kan du se her

D-Top printede og foldede, altid i super høj kvalitet. Dem kan du finde her

Hmm.. hvorfor var det lige at det var så god en ide med det der nye logo?

 

SÅ LANGT SÅ GODT! Og hvad så.. ? Det er jo ikke nok at have en flot hjemmeside, hvis folk ikke ved at den eksisterer, vel?

Nina kom på banen igen, “Dont tell them, show them” skrev hun til mig en dag, og vedhæftede et billede af en kage med et billede på.

Min kageprint leverandør Kagedeko som du kan finde her blev kontaktet, Jo, Lone kunne godt lave et fint print af min hjemmeside. Så manglede vi bare en der kunne bage kagen, og en der kunne levere den ud til kunderne…

Bagerhuset i Risskov var friske på opgaven, og fik udformet en kage der kunne passe til printet. Jeg skulle så selv lægge sukkerprint og flag på.

Min gode ven Mosayeb var frisk på at hjælpe mig med at få kagerne bragt ud til udvalgte reklamebureaer i Jylland.

Jeg selv måtte i gang med at printe, klippe og klistre logoflag, og så var vi klar.

Kagerne blev bragt ud som en overraskelse, og afleveret på de gode kagedage fordelt ud over 3 uger.

 

Det var nogle spændende uger, god aktivitet på facebook hvor folk sagde tak for kagen og spredte budskabet!

Endnu engang kunne jeg sige SÅ LANGT SÅ GODT.. og hvad så?  Der skulle jo også følges op, ringes rundt og bindes en sløfe på den opgave… Men hvordan?  Så jeg fik endnu en ide.. Jeg ville da holde en fødselsdagsfest præcis på 8 års dagen hvor jeg startede min virksomhed, en fest med bobler, kaffe, musik og masser af glade mennesker. Så jeg tog fat i Grapeland som sælger de mest fantastiske spanske bobler, du kan finde dem her. Jeg fik fat i min gode ven lydmanden Søren Bendz som har lydsstudiet Soundmill (ham kan du kan finde her) og hans ven Jakob som begge sagde ja til at komme og spille skøn John Mayer musik, og SÅ manglede jeg jo bare det vigtigste: at få lavet en invitation, ringet op og sagt KOM! Det var lige pludselig blevet meget nemmere at tage telefonen nu hvor jeg havde en god indgangsvinkel til samtalen.

Det blev som du måske kan fornemme på billederne en fantastisk dejlig fest, med ca 50 gæster der havde fundet tid på en travl 1. dec. Festbillederne er taget af Janie Salskov som var praktikant hos mig den uge, du kan se flere af Janies billeder her

SÅ LANGT SÅ GODT… men hvad skal vi så finde på nu????

Tak til alle Jer der har bidraget på den ene eller anden måde, været gæst, spist kage, fundet på, printet ud, programmeret, holdt mig i ørene, vasket op, budt ind, spillet og sunget, liket og delt. Det var altså noget af en snebold der blev trillet der !