logo

logo

PEN møder PIXELS -NU klar til at møde dig!

For præcis et år siden anede jeg ikke, at der fandtes et land der hed Mystasien. Ej heller kendte jeg til eksistensen af frynsenæb, Kaktustud og Blomsterhale, og faktisk kendte jeg heller ikke tegneren Niels Voss Boldvig særlig godt.Vi havde flygtigt stiftet bekendtskab på facebook, hvor det var tydeligt, at vi havde en fælles interesse for særlige farver og elementer i naturen. En dag fik jeg en besked fra en kollega Brian som havde opdaget en gammel rusten container et sted i Århus. Han kendte til min passion for de tyrkisgrønne farver og det rustne rå look, og syntes at jeg lige skulle se hans nyfundne location.

Et par hurtige detalje-mobilskud af containeren blev lagt på FB og blandt de mange positive kommentarer under billederne, var en fra Niels om at dem kunne han da godt tænke sig at få op på sin væg derhjemme. Og pludselig var frøet til et samarbejde sået. Niels skulle da tegne på mine fotos!

 

 

Således flyttede Mystifiderne ind og gik i gang med at så og plante og gøre den golde container til et rart sted at være. Et univers som Niels havde opfundet da han efter at have flyttet rundt på en pakke brunnistret tegnepapir i 20 år, endelig en dag havde fundet ud af, hvad det papir skulle bruges til. I 2014 udgav Niels en børnebog hvor fortællingens emne er hjælpsomhed og at være rar mod andre med titlen: Mystifiderne og de gale frynsenæb. Bogen kan du købe via dette link

Det mest fantastiske i vores nye samarbejde var at opdage, hvordan de allerede eksisterende tegninger præcis passede til mine fotos, og den ene AHA oplevelse efter den anden gjorde os mere og mere sikre på, at her var noget der skulle ud og glæde andre end os selv.

 

Efter adskillige forberedelser med prøveprint, research af den rigtige printleverandør ( tjek XPrint her)  indramninger og selvfølgelig træning i den legendariske signatur fra Vembye og VoBo, er det med stor glæde, at vi nu kan tilbyde jer serien bestående af 24 forskellige humoristiske billeder: Præcis som vi synes den skal være, i 3 forskellige størrelser signerede og nummererede, og indrammet med en elegant sort træramme.  Læs længere nede om vores specielle JULEGAVE 2015 Edition!

25 x 25 cm : 1 stk. 600 kr. 2 stk. 1000 kr. 3 stk. 1400 kr.

50 x 50 cm: 1 stk. 1950 kr. 2 stk. 3700 kr. 3 stk. 5300 kr.

100 x 100 cm: 1 stk. 4200 kr. 2 stk. 8000 kr. 3 stk. 12000 kr.

Alle priserne er inkl. moms, men uden leveringsomkostninger.

Som noget helt specielt lige nu og frem til 1. jan 2016 tilbyder vi 4 udvalgte billeder i en JULEGAVE 2015 Edition i str. 32 x 32 cm. Disse er signerede, men ikke nummererede, og rammen er en sort stålramme. PRIS 400 kr. pr stk.

Alle priserne er inkl. moms, men uden leveringsomkostninger.

For henvendelser vedr. køb af billederne, skriv til Birthe@vembyephoto.dk.

Og pisst… Don’t ask Niels… Han sidder bare og siger “my prescious” hele tiden, og vil ikke slippe dem…

Bio på Niels Voss Boldvig: Uddannet som Teknisk Designer. Selvstændig tegner siden 2004. Disney (Peter Plys og Anders And), Umuliusserne, Mystifiderne og de gale frynsenæb, illustrationer til Humørpiller og Limericks, fast tegner på det årlige Hudibras.