logo

logo

Giraffer, glasfiber og stålstærk vilje!

En dag kom jeg hjem fra arbejde, mine strømpebukser var helt forrevne, og mine hænder blødte. Og dog, så jublede jeg højt, for i dag havde jeg fundet en skat, og erobret den i land!

Det startede egentlig bare med at jeg fandt et lille stykke glasfiber liggende på jorden på en grund hvor en bygning var revet ned. Samler som jeg er, tog jeg stykket med hjem og tænkte at det kunne bruges til baggrund for små produkter.

Glasfiberet var på den ene side sådan lidt beigefarvet med struktur i, og på den anden side meleret rustfarvet.  Jeg stillede stykket inden for min studieglasdør, og blev pludselig overvældet af glæde. Stykket var transparent, og sikke landskaber, girafmønstre og sjove dyr der dukkede op her med dagslyset strømmende ind bagfra.

Jeg måtte straks ud og se om jeg kunne nå at få fat i et lidt større stykke inden grunden blev tømt for affald.

For at gøre en lang historie kort, så fandt jeg den dag så meget styrke og power frem fordi jeg bare ville det her. Glasfiber er både tungt skarpt og svært at arbejde med, men med lidt englehjælp i form af et vindpust der hjalp mig med at løsrive et større stykke plade, lykkedes det mig at finde et passende stykke. Nu var der jo så kun den lille udfordring at få det bragt hjem til mit studie.

Hen til nærmeste tankstation, på med den største buggitrailer, rulle rulle og snor omkring, og så frem med alle de kræfter jeg kunne fremskaffe.

I dag kom min søde hustømrer Mikkel forbi og hjalp mig med at få pladen monteret op på en ramme. Glad for at jeg har god lofthøjde her på studiet, med en ramme på 3.35 m høj x 2.10 bred !

Og som en win win, så opbevarer jeg nu min nye helt fantastiske baggrund i mit makeuprum, lige til at flytte hen og bruge (ja..altså, hvis man har superkræfter, -og det har jeg jo) og samtidig fungerer den som den fedeste vægdekoration.

Det er ganske vist, livet som Fotograf består i den grad af mange forskellige spændende opgaver, og når man finder en skat må man gerne lege sørøver, det siger Pippi Langstrømpe selv 🙂