logo

logo

I kredsløb til evig tid!

I mit virke som fotograf for magasinet Aarhus Panorama, får jeg mange særlige oplevelser. I denne uge kom magasinets udgivelse nr. 10 på gaden, -et nummer som jeg har glædet mig ekstra meget til at se.

Gennemgående for artiklerne i bladet denne gang er lysten til at give, -gøre noget godt for andre.

Mit bidrag denne gang var at byde ind som fotograf på den spændende artikel bag facaden hvor vi følger præsten i arresten Anita Fabricius når hun fortæller om sine oplevelser i fænglset i Aarhus midtby. Om at skabe et frirum hvor de indsatte kan tale frit om skyld, savn og håb for fremtiden.

Fantastisk spændende at komme med ind bag murene, og få et indblik i den kolde verden bag tremmer.

Journaliststuderende Line Hitz skrev artiklen som du kan læse her: 

I Kirkens Korshærs varmestue på Nørre Alle listede jeg efter aftale  ind og fulgte fodterapeuten Liselotte Linaa, som frivilligt ordner fødder på de hjemløse, og faktisk elsker sit job, -“jo værre jo bedre!” siger hun når folk spørger om det ikke er en ulækker tjans.

Her fik jeg hilst på Kim, Kirsten og Benjamin, og en hel masse andre skønne personligheder der af forskellige årsager lever som hjemløse. Fik lov til for en kort stund at være en del af holdet, -og det er jo ikke hver dag jeg sådan får lov at hygge mig på varmestuer med hjerterum og varme fodbade i selskab med chefredaktør og journalist Henrik Lomholt Rasmussen 🙂

Denne artikel finder du her:

Sidst men ikke mindst havde jeg æren af at møde og portrættere den populære sanger Rasmus Walter, som denne lørdag gæstede sin gamle fødeby for at give koncert på Train.

Opgaven løste jeg i samarbejde med journalist Alexander Loft Birkemose.

Jeg havde i forvejen fundet frem til butikken Reused som har til huse på Aarhus havn. Her var de rigtige retromøbler, rå vægge og et fint kig ud over Aarhus by.

Da Rasmus er en travl herre, var tiden knap. Alexander startede med et grundigt interview, og jeg havde derefter knap 1,5 time til at nå at lave et stærkt forsidebillede, samt ca. 6 forskellige andre opstillinger.

Oppe på taget af bygningen havde jeg udset mig et godt spot med udkig over byens tage. Hvad jeg ikke vidste var at Rasmus led af højdeskræk!

Dog ikke mere end at han var med på ideen, og med en behagelig og afslappet  energi lod mig “dirigere” rundt med ham, så længe vi holdt behørig afstand med yderste kant.

Som prikken over I´et  havde jeg om aftenen fået muligheden for at komme med backstage til den udsolgte koncert på Train, og her følge Rasmus i timerne inden han gik på scenen, samt under den stemningsfulde koncert.

Ingen tvivl om at også Rasmus Walter gør noget godt for andre. Den mand synger med hjerte og sjæl, og glæder rigtig mange mennesker med hans lyriske tekster og smukke stemme.

Du kan læse meget mere om Rasmus her:

Og mon ikke hele teamet bag Aarhus Panorama nu med dette fine nummer kan blive hængende i kredsløbet, om ikke til evig tid, så i hvert fald til næste nummer er på gaden i maj!