logo

logo

Skibet er ladet med… Container og XO

Afskallede tyrkise trækasser, spændende indretning, og en kollektion spækket med smukke mønstre og farver møder mig da jeg træder ind af døren til mit første møde med tøjfirmaet Container.

Med designer og grundlægger Anita Holk ved roret, producerer virksomheden tøj for den moderne kvinde, med kerneværdier som solidaritet, familie, energi og tid i en meningsfuld og sund livsstil. Værdierne er angivet både i brugen af de fineste råvarer , og i deres fokus på en produktion på næsten 100 % i Europa med hensyntagen til miljøet, -og med udgangspunkt i nærhed med hinanden, forretningspartnere, kunder og verden omkring dem.

Jan Geisler er Anita Holks “partner in crime” og sammen holder de den kreative motor i gang.

Næste shoot står for døren, og vi skal lave noget der er endnu bedre for hver gang, nyt men stadig genkendeligt, spændende og sælgende.

Første udfordring er at finde den rigtige lokation. Den lokation som har vinkler nok, som får tøjet til at stråle og komme til sin ret, og som samtidig smelter sammen med kollektionen som var de skabt til hinanden.

Med tegnede billeder, og et kig på kollektionen, går jeg på jagt. Leder efter et sted som er romantisk uden at være for sødt, farverigt uden at være for meget, tonerigtigt og gerne med lidt patina.

Og finder det helt rigtige sted, den gamle kuranstalt på Silkeborg bad.

Backstage-billederne herunder er fotograferet af min assistent denne dag, Brian Dybdal Andersen.

Skøn dag, -med god energi og den smukke Barbara som model. I dette tidlige forår kæmper man jo stadig med det faldende dagslys op af dagen, så der skulle arbejdes effektivt for at nå det hele.

 

Det færdige katalog må vi vente en tid på endnu, vi tyvstarter med et par smagsprøver her:

Udover Container-mærket har virksomheden desuden mærket XO som i XtraOrdinary, -skabt til den smarte sensuelle urban kvinde med kant.

Caroline S er dagens model, og fotostilen rå og enkel:

Håber du er blevet inspireret, på den ene eller anden måde. Tak fordi du kiggede med:-)