logo

logo

Mode med kant

Lige nu kan du i det Århusianske gadebillede støde på plakater og reklamer for storcenteret City Vest.

Hvis du finder det interessant at følge med behind the scenes, så er du på rette sted.

Det er ikke en kantet kunde, men en kunde der ønsker kant!

Jeg kommer først med i processen ved første planlægningsmøde, et møde hvor reklamebureaet 727, Marketingschefen fra City Vest, og stylisten Inge Lynggaard Hansen og jeg som fotograf, brainstormer på det nylavede layout.

Her vendes ideer, muligheder, lokationforslag, og ønsker til tøj, ting og stemninger.

Herefter følger et par travle dage for stylisten, som nu skal indsamle tøj og produkter fra butikkerne i centeret. Så mange butikker som muligt skal tilgodeses, samtidigt med at tingene skal kombineres så smart som muligt.

727 udvælger nu makeupartist, og modeller med attitude, -og så skal der også lige skaffes en porche!

Alt imens der arbejdes på den del af sagen, er jeg i gang med at finde velegnede baggrunde, anskaffe røgmaskine, og afprøve lyseffekter.

Når fotodagen endelig oprinder, er alle spændte og fulde af god energi og lyst til at få skabt fede skud. Et team der skal samarbejde max for at opnå bedste resultat.

Billederne vil den næste tid blive vist i City Vest magasinet, på busbagender og billboards rundt omkring i byen, og indgår desuden også i en reklamefilm.

Nu glæder jeg mig til næste spændende opgave, til mere kreativ leg, og skarpe billeder skabt af skarpe mennesker, -med kant!

Tak fordi du læste med 🙂