logo

logo

På tur i galaksen

En galakse er en stor samling af stjerner. Stjernerne i galaksen bliver holdt sammen af tyngdekraften, som er den samme kraft, der sørger for, at din blyant falder på gulvet, hvis du slipper den.

galakse

I dette blogindlæg er GALAKSEN min metafor for den energi der er mellem mennesker. Det der sker når man mødes og netværker, og får hjælp til at forblive en lysende stjerne, ved hjælp af den kraft vi kan give til hinanden!

Selvom jeg har valgt at min virksomhed “kun” består af mig selv, så er der ikke mange dage, hvor jeg ikke på den ene eller anden måde er sammen med mennesker i forbindelse med mit job. Og ja, jeg  elsker mødet, -både med helt nye kontakter, og dem jeg kender godt.

Som barn var jeg ikke særlig udadvendt, kunne rigtig godt lide at putte mig på mit værelse med en god bog, og bare synke ind i den verden. Nu er bøgerne byttet ud med virkelige fortællinger fra andres liv.

Selvom det ofte kun bliver brudstykker af et liv man når at opsnappe, så inspirerer det mig meget.

På den måde har jeg et ret ideelt job, som giver mig adgang til mange personer og personligheder. Når min kalender ind imellem har huller, fylder jeg dem gerne ud med kaffemøder og netværksmøder.

Nu er det jo ingen hemmelighed at jeg tror på at det der univers kan nogle ting… Faktisk er jeg ikke i tvivl om, at jeg møder dem jeg skal møde, -det er bare op til mig at at gribe mulighederne mens de er der.

Dem jeg skal lære at kende, vil hænge ved i min hukommelse, eller vil dukke op på anden vis.

Tit og ofte sker det tilsyneladende helt tilfældigt..eller ? Et eksempel: Jeg er kørt til Skanderborg for at fotografere i en virksomhed, som lige er rykket i nye lokaler. På vej op af trappen møder jeg Louis Ebler, som har et reklamebureau http://www.bakethecake.dk. Vi har flygtigt hilst på hinanden ved tidligere branchearrangementer, men nu er det oplagt at lave en aftale om kaffe og se hvad vi kan gøre for hinandens virksomheder (og næste gang har Louis lovet selv at bage kagen efter hans gode opskrift!)

Sådan blev en stille uge forvandlet til en mega spændende uge… her blot nogle af inputtene:

Kreativt møde med et par super dygtige piger,  stylist Carina Risom og stylist Vivi Dalsgaard. som sammen har firmaet Styleplay http://styleplay.dk

Tjek lige dem ud, hvis du mangler hjælp til lokation, indretning, styling og en hel masse andre kreative ting.

Dem fik jeg dog ikke taget billeder af… Sorry girls.

Niels Voss Boldvig kiggede forbi med hans fantastiske tegneserie univers, bogen om umuliussernes umulige liv. Vildt inspirerende at møde en tegner som har så mange sjove og skøre ideer i sit hoved!

Fotografering for Sangerinde Louise Svane og musiker Niels Erichsen, en dag som bragte så mange sjove mennesker forbi os, både elever fra journalisthøjskolen som filmede i musikhuset, og senere et par unge musikkonservatorie studerende som passerede os på stranden.

Netværksoplæg i mit netværk VENSI http://www.officelab.dk/netvaerk/bliv-medlem-af-vensi.aspx, hvor innovationsekspert og prisbelønnet iværksætter Jonathan Løw   www.jonathanloew.dk fik os alle op af stolene med hans fordrag om nytænkning og konkrete redskaber til at blive mere kreativ og innovativ.

Netværksoplæg i mit netværk WIB http://www.wibdanmark.dk, med Laura Kamis Wrang skuespiller, fortæller og performancecoach, som i den grad inspirerede mig omkring ideer til storytelling og Branding, med hendes storypizza, som skulle pyntes på bedste vis.

En fantastisk synergieffekt der skabes ved at være sammen med andre!

 

Jeg løfter ansigtet mod himmelen, og gør mig klar til endnu en uge med møder, mennesker og masser af spændende opgaver.

Tak fordi du fulgte med mig hele vejen gennem galaksen, stedet hvor nye stjerner ser dagens lys, og hvor der er stjernestøv nok til alle 🙂