logo

logo

Advokater med god energi!

Julen nærmer sig med hastige skridt, og dermed er det også ved at være tid til at udsende julekort til kunder og samarbejdspartnere.

Gennem de sidste 5 år har jeg haft den store fornøjelse at fotografere årets julekort til Advokat-firmaet Energi & Miljø.

Det startede blidt med en ordentlig stak grønne julekugler, -og efterhånden som vi har lært hinanden at kende, er vi blevet mere og mere modige!

Hvert år giver jeg mig selv en udfordring… Det kan være at få koordineret 9 lommelygter  til at blive til fine velformede spejlvendte bogstaver i total mørke, -eller at få tændt et flammende bål (det er faktisk slet ikke så nemt som det ser ud til hvis man aldrig har været spejder..:-))

I år tumlede jeg længe med forskellige ideer, -hos mig kommer de enten om natten, eller lige når jeg er ved at nå deadline…

Men helt tilfældigt kom jeg til at snakke med en af mine venner, som fortalte mig om de rå juletræer hun laver af gamle cykelslanger.

Og pludselig var ideen der! Der skulle cykles energi rundt, -det måtte da symbolisere både energi, miljø og humor på rette plan.

Heldigvis er advokaterne som regel med på mine ideer, -det er så rart at opleve uhøjtideligheden i en ellers så strømlinet branche.

Vist næsten overflødigt at fortælle at vi havde det ret sjovt, mens vi forestillede os hvem der havde gjort sig fortjent til en glorie..

Billedbehandleren (som også er mig), valgte dog ikke at gøre forskel!

Ud over vores årlige jule seance, er jeg fast husfotograf når der skal laves billeder til hjemmesiden, og fotograferes nyansatte.

Et par ord med på vejen fra advokaterne om vores samarbejde:

“Vi har de seneste fem år fået billedet til vores årlige julekort taget af Birthe Vembye.Birthe er topprofessionel, yderst kreativ – og kompromisløs (på den gode måde!). Vores samarbejde har for vores vedkommende været et festligt indslag præget af Birthes skønne idéer og kreative påfund, som til dagligt ligger langt fra hverdagen på et advokatkontor. På trods af vores ageren på forholdsvis ”fremmed territorium” formår Birthe at gøre det hele til en behagelig og tryg oplevelse at få taget billeder.

Blandt vores klienter og samarbejdspartnere har vi høstet stor ros for de atypiske julekort.”

Nå ja, så kan jeg jo passende benytte lejligheden til at sige, at I kan nå det endnu…det sjove julekort af firmaet! Herunder mit eget bud på en glad hilsen: