logo

logo

Julekuller i sommervarmen!

Måske sidder du lige nu med Sallings julekatalog i hænderne, bladrer det igennem mens du forventningsfuld nynner en sød lille julemelodi,og overvejer hvad der skal være i dine pakker i år…

Når jeg bladrer det igennem, er det helt andre ting der dukker op for mit indre blik…

Først og fremmest mindes jeg nogle sjove, glade, udfordrende fotodage med en hel flok modelbørn, en masse fest, grin og ballade, men også lyden af kaos og babygråd!

Et sjovt syn når alle vi voksne hopper og danser, synger og laver skøre ansigter, mens ungerne garanteret tænker at vi har fået kuller i sommervarmen…

Til dem der tror det bare er noget med at trykke på en knap at være fotograf, vil jeg gerne indskyde, at en pædagoisk uddannelse nu heller ikke er af vejen, et kursus i tålmodighedstræning en nødvendighed, og et ualmindeligt godt humør og overblik et must.

Når det så er sagt, så elsker jeg når det lykkes… Når den der opstilling med 5 børn på, som egentlig ikke kunne lade sig gøre, alligevel lykkes!

Når vi får leget os igennem dagens arbejde, og næsten glemmer at vi er “på”.

Og når lille Marley efter “kampen” kommer hen og giver mig et kys og et kram, så ved jeg jo godt hvorfor jeg bliver ved med at elske at lave billeder med børn.

Alt imens jeg rydder mit studie for popkorn, glemte sutter, mine hemmelige edderkopper som de voksne bliver  bange for, og den syngende flamingo, så glæder jeg mig over at få lov til at lave alt det jeg kan lide.

Og over at i morgen er der atter en dag. En dag med voksenmodeller, og en helt anden arbejdsrytme i studiet. En dag med masser af snak, makeuptid, og en fotograf der i større grad end på dagens opgave, kan overlade det meste af arbejdet til de trænede modeller. Alsidigheden længe leve!

Glædelig jul når du når dertil, -og tjek lige det katalog ud. Ser det anderledes ud nu?

 

Post Details

Posted: 26. oktober 2013

By:

Comments: 0

Post Categories

Backstage