logo

logo

Ildsjæle

Jeg facineres af spændende mennesker! Mennesker der drives af at gøre noget de bare  gøre. Kunstnere, kokke, skorstensfejere, you name it… folk der nyder det de laver og ikke kan lade være!

Af og til møder jeg personer som gør så stort indtryk, at de sidder fast i mit sind.

Sådan har jeg det med kunstneren Liv Nørgaard!

LIV har mange titler, deriblandt innovativ Artist, healer, coach & therapist, mentor og dekoratør.

Liv arbejder meget projektorienteret i store virksomheder og på sygehuse, hvor hun via sin kunst og sensitive evner skaber balance mellem det feminine og maskuline, og hjælper til vækst så personale og omgivelser oplever healing på både det indre og ydre plan.

Livs største inspirationskilde er naturen, og en videreformidling af konkrete værktøjer til balance i alle livets aspekter.

På hendes side www.livnorgaard.com kan du finde flere oplysninger.

Vi mødtes via et netværksmøde på mit studie for snart længe siden, men der skulle gå nogle år inden vores veje atter krydsedes.

Vi poppede  på en eller anden måde op i hinandens bevidsthed her i sommeren 2013.

Liv boede på et aldeles fantastisk sted, som hun syntes jeg skulle se inden hun meget snarligt skulle flytte derfra, da hun mente jeg kunne bruge det som lokation.

Og det var et magisk, fuldstændigt anderleds sted jeg kom til… med den energi som Liv delte ud af.

Liv er lige nu i gang med at udvikle hendes liv og virksomhed til næste niveau.

Hun manglede derfor portrætter, som kunne udstråle “det nye”.

Og allerede i bilen på vej hjem vidste jeg hvor vi skulle lave billederne… Et sted med både vand, og smukke træer, som er Livs hovedmotiv når hun maler.

Liv har flere forskellige sider i sig. Både den rå naturkvinde, den feminine -og en kombi af de 2 ting. Det kom der denne serie portrætter ud af :

Liv udtaler om Birthe og fotosessionen ” Jeg elsker Birthes intuitive evner  og hendes kreative måde at arbejde på. Hun er meget åben for den kreative og legende process, og har samtidigt et skarpt øje på det professionelle aspekt. Kombinationen er helt perfekt for mig! Det et blevet til et meget autentisk og kunstnerisk udtryk af den jeg er både privat og professionelt. Jeg er sindsygt glad for billederne! Det er kunst. Birthe har ” set ” mig og mine behov. Tak ”

Liv

 

Post Details

Posted: 18. oktober 2013

By:

Comments: 0

Post Categories

Projekter