logo

logo

Der landede en Boeing 727 foran min dør…

Og nej, det er ikke en reklame for hvad man byder uventede gæster… Men derimod historien om et nyt samarbejde som jeg blev en del af i maj 2013.

727 er et reklamebureau, -du har måske lagt mærke til deres flyvemaskine som ligger ud til E45 ved Skanderborg?

flyver

Det nye samarbejde gik i alt sin enkelthed ud på at jeg fik muligheden for at være modefotograf for deres storkunde City Vest (det er dem med hjerterne).

Det er foreløbigt blevet til 4 magasiner, et par bus-bagender og forskellige bannere rundt omkring i byen, her iblandt en 5 meter høj 3 delt banner som hænger i City Vest.

Men inden de færdige billeder kan nydes, er der jo en hel del forberedelser (og her har jeg kun beskrevet mode-delen). Allerførst skal bureauet udarbejde et godkendt layout, finde ud af hvad der er plads til osv osv. Dernæst skal de rigtige modeller bookes.

Stylisten Inge Lynggard Hansen går nu i gang med at opsøge butikkerne i centret for at finde de helt rigtige ting, og samtidig tilgodese så mange forretninger som muligt.

Og så skal der lines op, for sammensætningsmulighederne er utallige, og ideerne mange!

Endnu en meget vigtig person makeupartisten Camilla Damgaard, skal udføre sit arbejde, inden vi kan komme i gang med at fotografere.

Så er vi vist ved at være klar :

 

For de nysgerrige der stadig hænger på her nederst på denne lange side, kommer en lille stemningsrapport fra reklamefilmen, som også blev optaget her på studiet, af et filmhold fra Oscar Film:

 

 

Post Details

Posted: 30. september 2013

By:

Comments: 1

Post Categories

Backstage