logo

logo

Ingen muh og ingen mæh…

Omslag_Madkunst

“Der er fuldstændig frie hænder, jeg vil bare gerne have nogle billeder der er mere kunst end mad!” var udmeldingen da Kok og kogebogsforfatter Birgitte Winterberg fik ideen til sin kogebog “Madkunst, Vegetariske buffeter”

Birgitte Winterberg ejer det økologiske køkken, Corporate Cooking i Skanderborg, og har udgivet adskillige kogebøger.

Men denne gang skulle der leges med billedstilen, og hun valgte derfor at sætte 3 forskellige fotografer på opgaven, samt en illustrator.

Og så var det ellers bare med at finde på nye kreative måder at se grøntsager, brød og pestoer på..

Der blev frosset ned, hakket i stykker, opsøgt utraditionelle lokations, leget med lys, ja…bare leget leget leget… Faktisk så meget at flere at de billeder du ser herunder, ikke kunne være i kogebogen. Men hellere lidt for meget end lidt for lidt… Det første galleri her er fra en skrotplads for fiskekuttere!

Det næste galleri her er studiebilleder, disse er et samarbejde med Birgitte, som har været med under alle optagelser.

Arbejdsprocessen strakte sig over et års tid, hvor der blev fotograferet både sammen med Birgitte og selvstændigt.

Bogen lå klar i alle landets boghandlere d. 15. marts 2013, og ligger der stadig hvis det skulle have interesse. Ellers kan den købes via http://www.corporatecooking.dk/kkkentj

Desuden kan billederne bestilles som print på http://www.corporatecooking.dk/webshop eller ved at kontakte mig (det er ikke alle billeder der ligger på webshoppen)

 

 

 

Post Details

Posted: 22. september 2013

By:

Comments: 0

Post Categories

Projekter