logo

logo

Mandehørm og håndværkerbajere

Som jeg har antydet er det jo et meget alsidigt job jeg har. Den ene dag står jeg med smukke damemodeller, den næste dag med børn.

Men den her dag stod den altså på biler, værktøj og håndværkere. En opgave for Viktech, som  er et vikarbureau der rekrutterer og udlejer medarbejdere til bygge-og anlægsbranchen, industrien og kontor og handel.

Sikke en fest!  Firmaets sælgere var samlet fra alle afdelinger, og ind imellem fotograferingen, blev der hygget, grillet pølser og serveret kolde øl.

Indrømmet.. jeg har ikke stillet 7 biler op i en flot opstilling før… Men med en god chauffør og en stor portion tålmodighed, lykkedes det os at få lavet en velfungerende opstilling med alle biler synlige.

Men gab hvor er biler kedelige… Vi skulle da have nogle flotte fyre op på kølerhjelmen i bar mave ???  Sorry girls, -den må I have til gode… vi lavede den pæne med de røde polotrøjer 🙂

Nå ja, og så var der lige den lille historie om grisen, som jeg kom forbi en dag og tænkte: VIKTECH julekort, den må jeg have med hjem.

Så velkommen til min lille julegris, som gjorde stor nytte på det sjove julekort, som I må vente næsten helt til jul med at få at se 🙂

Gris_8562

 

 

 

Post Details

Posted: 13. september 2013

By:

Comments: 0

Post Categories

Backstage